لیست تورها

اخذ ویزای اسپانیا

توضيح فارسي : مدارک لازم :

* اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور.

* داشتن گذرنامه جداگانه برای تمام افراد الزامی است .

* اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود )

* فتوکپي ازتمام صفحات گذرنامه جدید و قبلی.

* اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

* فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد.

*تکميل فرم مشخصات فردي بطور کامل

*یک قطعه عکس 4×3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو و پشت نویسی شده.
ترجمه انگلیسی شناسنامه ها از صفحات 1 و 2. ( در صورتیکه همسر متقاضی با ایشان مسافرت می نماید )

*ترجمه رسمی گواهي اشتغال به کار يا روزنامه رسمي يا پروانه کسب به نام مسافر.

*در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.اصل و فتوکپی لیست پرداخت حق بیمه های اجتماعی که به تائید شعبه مربوطه رسیده باشد.همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روی سر برگ شرکت

* براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است.

*براي افراد محصل، ترجمه رسمی گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است.

*تقاضاي ويزاي افراد محصل و فرهنگيان فقط در ايام نوروز و تابستان پذيرفته مي شود.

*براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا آخرين فيش حقوقي الزامي است .

* اصل و ترجمه گواهی حساب یا حسابهای بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب 6 ماه گذشته با مهر و امضاء روابط بین الملل .(توسط بانک )

*ترجمه رسمی سند مالکيت به نام مسافر (تمام صفحات )

*با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

*ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

قيمت ها:

قیمت مصرف کننده   ریال

اطلاعات بيشتر :

www.lachinseir.com

فايل ضميمه :

download

واحد شمارش :

عدد

مايل به سفارش تعداد از اين محصول هستم.

مايل به دريافت اطلاعات بيشتر درباره اين محصول هستم.

نام و نام خانوادگي:

تلفن تماس:

پست الكترونيك:

توضيحات:

جهت ثبت ییام، این کد را وارد کنید :

6697

لیست تورها